Blijf op de hoogte via nieuwsbrief en de App

Communicatie via e-mail

Tijden veranderen... Tegenwoordig gaat alles meer & meer via internet. Daarom vragen aan je: geef je juiste mailadres aan ons door.

Facturen versturen we namelijk per e-mail, maar ook kun je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom TV Forescate. Denk aan drukte op het park, evenementen, maar ook of het park gesloten is in de winter. Geef je juiste mailadres aan onze ledenadministatie door. 

Wil je de nieuwsbrieven van Forescate niet meer ontvangen? Dat kan natuurlijk ook: (jammer vinden wij dat wel ;-))

stuur een mail aan: [email protected] onder vermelding GEEN nieuwsbrief.

0315 mail icoon

KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp is dé app voor tennissend Nederland en is ontwikkeld voor zowel tennisverenigingen als voor spelers. Via de app heb je toegang tot alle uitslagen en standen van KNLTB competities en open toernooien, het wedstrijdprogramma én jouw persoonlijke tennisinformatie zoals je rating. Tevens kan je eenvoudig teams en spelers toevoegen aan jouw favorieten zodat je ze gemakkelijk kan volgen. Daarnaast vind je in de KNLTB ClubApp het nieuws van onze vereniging, kan je eenvoudig een baan afhangen of een tennismaatje vinden. De KNLTB ClubApp biedt je dus het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal. 

Wil je meer weten over de KNLTB ClubApp? Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de functies.


Inloggen & account

Om in te loggen in de ClubApp voor TV Forescate heb je als gebruiker natuurlijk een wachtwoord nodig. Deze kun je zelf aanvragen vanuit de ClubApp met jouw bondsnummer. 


Waar kun je de App downloaden?

Zoek de app met de naam "KNLTB Clubapp":

  • Via de App Store voor iOS
  • Via Google Play Store voor Android.