Kennismaking met zomertennis

Altijd al willen tennissen? Of een tijdje gestopt met tennis en wil je nu wel weer eens beginnen? Gaat jouw sport wellicht net de zomerstop in, of mag je voorlopig door de coronamaatregelen nog even niet sporten? Dan ben je bij TV Forescate aan het juiste adres. Je kunt deze zomer lid worden en onbeperkt vrijspelen. Zomertennis biedt een tijdelijk lidmaatschap aan en stopt automatisch eind augustus.

Meld je nu aan voor de Zomer Challenge!

Je kunt deze zomer vanaf 1 juni tot en met 31 augustus op twee manieren mee doen met de Zomer Challenge bij TV Forescate. Je kunt voor het speciale tarief voor volwassenen van slechts €69 drie maanden lang onbeperkt gebruik maken van de banen bij TV Forescate. En voor een klein beetje meer kun je ook nog eens vier proeflessen nemen in de maand juni. Perfect om de beginselen van het tennis weer op te pakken of om juist kennis te maken met de basisprincipes van tennis. Voor elk wat wils dus. Meld je je in mei al aan voor de Zomer Challenge, dan betaal je tot 1 juni nog niks. 

Meld je nu aan en kies bij Lidmaatschappen voor Zomerlidmaatschap.

Als je je aanmeldt voor de Zomer Challenge bij TV Forescate, kun je er die maanden 7 dagen in de week terecht. Doordeweeks kun je overdag vanaf 9 uur terecht en ’s avonds tot 23 uur. In het weekend zijn de banen open van 9 tot 18 uur. Heb je geen eigen racket? Geen probleem! Dan kun je de periode dat je tennist een leenracket op de club krijgen. 

De eerste week van de Zomer Challenge zal het bestuur je uitleggen hoe het er op TV Forescate normaal gesproken voor nieuwe leden aan toegaat, waarna je meteen kan aansluiten bij jouw eerste training. Vervolgens heb je de hele zomer de kans om je tennistalent verder te ontwikkelen. We zullen de Zomer Challenge afsluiten met een gepast evenement, waarbij we uiteraard de coronavoorschriften in acht zullen nemen.

Jonger dan 18? Dan krijg je ook nog eens korting op je zomerlidmaatschap. En voor de allerkleinsten is er een speciale serie maak-kennis-met-tennis in deze periode!

Kortom, TV Forescate biedt deze zomer een voordelig tennislidmaatschap aan voor iedereen. Misschien ben je een sporter die een zomerstop heeft? Of ben je een sporter die veel binnen sport en in de zomer graag naar buiten wil. Iedereen is van harte welkom om mee te doen met Zomertennis. Vragen? Stuur een mailtje naar [email protected].

De spelregels

Zomertennis is een compact lidmaatschap voor de periode 1 juni t/m 31 augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Je moet wel afhangen in ons clubhuis. Hiervoor ontvang je een pas. 

De kosten?

Voor volwassenen:

  • Zomer Challenge €69-
  • Zomer Challenge + (inclusief 4 lessen) €99-

Voor kinderen:

  • Zomer Challenge kids t/m 18 €39-
  • Zomer Challenge + kids t/m 18 (inclusief 4 lessen) €59-

Wat krijg je?

  • Onbeperkt vrij spelen in de maanden juni, juli en augustus.
  • Leenracket als niet in het bezit bent van een eigen racket (na betaling van een borg van (contant) gepast €10,-/keer). Dit racket lever je na het tennis weer in en dan ontvang je je borg weer terug.
  • Je bent nog geen lid van TV Forescate.

Doe mee en meld je aan!

Veel zomertennis plezier!