Kennismaking met zomertennis

Altijd al willen tennissen? Of een tijdje gestopt met tennis en wil je nu wel weer eens beginnen? Dan ben je bij TV Forescate aan het juiste adres. Je kunt deze zomer lid worden en onbeperkt vrijspelen. Zomertennis biedt een tijdelijk lidmaatschap aan en stopt automatisch half september. Meld je nu aan voor Zomertennis!

Als je je aanmeldt voor Zomertennis bij TV Forescate, kun je 7 dagen in de week terecht. Doordeweeks kun je overdag vanaf 9 uur terecht en ’s avonds tot 23 uur. In het weekend zijn de banen open van 9 tot 18 uur.

Wellicht heb je geen eigen racket? Dan kun je de periode dat je tennist een leenracket op de club krijgen (zolang de voorraad strekt). Je kunt het tennissen dan uitproberen, of gewoon weer je oude sport oppakken. Meld je aan en kom tennissen vanaf 15 juli tot 15 september. Betaal slechts €39 voor onbeperkt tennissen op ons tennispark in de genoemde zomerperiode, inclusief leenracket.

Als welkomstcadeau geven we je een blik tennisballen cadeau als je 18  jaar en ouder bent, zodat je direct aan de slag kan! Je hoeft geen tenniservaring te hebben. Ben je jonger, dan kun je ook meedoen en betaal je slechts €19. Natuurlijk kun je ook met andere kinderen lessen. Hiervoor bieden we Maak kennis met tennis, die in september van start gaat.

Kortom, TV Forescate biedt deze zomer een voordelig tennislidmaatschap aan voor iedereen. Misschien ben je een sporter die een zomerstop heeft? Of ben je een sporter die veel binnen sport en in de zomer graag naar buiten wil. Iedereen is van harte welkom om mee te doen met Zomertennis. Vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] of meld je direct aan

De spelregels

Zomertennis is een compact lidmaatschap in de maanden 15 juli t/m 15 september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Je moet wel afhangen in ons clubhuis. Hiervoor ontvang je een pas. De aftrap van Zomertennis vindt plaats op de tweede zondag in juli 11.00-13:00 uur. Een kopje koffie staat dan klaar. Je krijgt dan instructies hoe je gebruik kunt maken van het lidmaatschap en van de clinics onder begeleiding van een van onze gecertificeerde trainers. Zomertennis eindigt op zondag 15 september met een clinic afhankelijk van de belangstelling. 

De kosten van Zomertennis bedraagt voor 18 jaar en ouder €39,- . Ben je jonger dan18 jaar dan bedraagt €19,-Te betalen bij de kassa in ons clubhuis. Doe mee en meld je aan.

Wat krijg je?

  • Onbeperkt vrij spelen in de maanden half juli t/m half september en meedoen met racket trekken op vrijdagavond, maar ook ladderen als je al meer ervaring hebt.
  • Clinics op vrijdagavond van half augustus t/m half september 2019.
  • Leenracket als niet in het bezit bent van een eigen racket (na betaling van een borg van (contant) gepast €10,-/keer). Dit racket lever je na het tennis weer in en dan ontvang je je borg weer terug.
  • Een blik tennisballen, per aanmelding van 18 jaar en ouder (zo lang de voorraad strekt).
  • Overdag: gratis meenemen van eigen kinderen naar de minibaan en de speeltuin, de Kidszone.
  • Je ontvangt dan een mail met verdere informatie over de clinics, het baangebruik en andere activiteiten waaraan je mee kunt doen.
  • Je bent nog geen lid van TV Forescate.

Veel zomertennis plezier!