Nieuws

Actie Kidszone

ALLE BEETJES HELPEN... Doe mee met een bijdrage voor de Kidszone en Trainer Robbie Tetteroo heeft hiervoor een mooie actie bedacht. Er worden mooie prijzen weggegeven: privétennisles, Tolson rackets/tassen, maar ook als HOOFDPRIJS een dubbelwedstrijd tegen Nederlands Kampioenen Bastiaan en Lodewijk Weststrate. Het mag op de Bas & Lo minibaan, maar natuurlijk ook op baan 1, center court. Dus doe mee, doneer en maak kans op...

button doe mee en win

Ook vernomen dat we voor de Kidszone een prachtige subsidie hebben ontvangen via het fonds Stichting Katapult? Echter er is nog wat geld nodig om alle plannen voor elkaar te krijgen. 

Trainer Robbie Tetteroo roept alle leden op om de schouders onder deze unieke actie te zetten en een bedrag te doneren voor de Kidszone!

Maak een bijdrage over op NL37 RABO 0366103288 t.n.v. TV Forescate o.v.v. Kidszone.

Voor iedereen die een donatie doet van minimaal €10: je krijgt een GRATIS  overgripje (handvat tennisracket), kleur naar keuze! 

EN onder iedereen die minimaal €20,- doneert verloot Robbie naast het gratis gripje ook nog de volgende mooie prijzen: 

  • Gratis privé les 30 min (2x) 
  • Toalson tennisracket (2x)
  • Toalson tennistas (2x)
  • Toalson rugzak (2x) 
  • Toalson nieuwe snaar (2x)

Met als HOOFDPRIJS:

een dubbelwedstrijd op de minibaan tegen Nederlands Kampioenen Bastiaan en Lodewijk Weststrate op de Bas & Lo minibaan, of op baan 1, center court!

Genoeg reden om ons te helpen!!! Alle bedragen zijn welkom! 

Je kunt je donatie doen onder vermelding van Kidszone. Je kunt het geld overmaken op: Rabobank Voorschoten, NL37RABO0366103288

Hartelijk dank alvast voor je bijdrage!

Lees meer over de Kidszone en kijk hier.

« Terug

» Nieuws archief