Afhangregels in de winter: maximaal 3 lesbanen in de piekuren

20 november 2021


De wintermaanden zijn aangebroken, dit heeft beperkingen op de mogelijkheid om vrij te spelen. Mede vanwege de huidige renovatie van de gravelbanen 8 t/m 13 zijn er tot en met het einde van de winter minder mogelijkheden om vrij te spelen. Het bestuur heeft hiervoor een aantal regels vastgesteld. 

1. De tijd voor het afhangen 2 spelers blijft 45 minuten;
2. Een dubbelspel kan voor 60 minuten een baan reserveren;
3. Het is tot 7 dagen van te voren mogelijk om een baan te reserveren.

In de piekuren is bepaald dat er maximaal 3 banen bezet mogen worden door onze trainers. In de regel zijn er gedurende de piekuren minstens 5 banen beschikbaar om vrij te spelen. De piekuren zijn vastgesteld op maandagavond t/m donderdagavond (van 20:00-22:00) en zaterdag- en zondagochtend (09:00-11:00). 

Op de overige tijden is het voor de trainers mogelijk om meer dan 3 banen af te hangen. In de praktijk zal dit met name door de weeks tussen 17:00-20:00 voorkomen vanwege de vele jeugdlessen die gegeven worden. We vragen om uw begrip hiervoor.

Baan 14 zal deze winter indien dat kan zo veel mogelijk open gehouden worden voor vrij spelen. In het geval van veel regen en/of (nacht)vorst kan het voorkomen dat deze baan in de loop van de winter gesloten zal worden.

Nieuwscategorieën