Automatische incasso: wel zo handig!

01 februari 2020


Je hebt het vast al langs zien komen in je mailbox: TV Forescate gaat automatische incasso invoeren. Hiermee besparen we veel tijd en ook voor jezelf is het natuurlijk lekker gemakkelijk.

De bedoeling is dat iedereen in de tweede helft van februari een factuur ontvangt. De machtiging voor incasso moet per lid gegeven worden en de facturen worden dan ook per individueel lid verstuurd. Er worden dus geen familiefacturen verstuurd. 

Alle leden krijgen twee weken voor de incasso hun factuur toegestuurd. Dan heb je de tijd om die te controleren en als je denkt dat er iets niet klopt, kun je contact opnemen met de penningmeester om het probleem op te lossen, voor een toelichting of zelf om de incasso terug te draaien.

Had je toch de e-mail hierover gemist en ook de nieuwsbrief? Een uitgebreide uitleg vind je natuurlijk ook op de site. Klik hier om het allemaal te lezen.

Had je al wel gelezen hoe het werkt, maar was je er nog niet aan toegekomen? Klik dan nu op Mijn Club en stel je automatische incasso in.

Nieuwscategorieën