Baanbeschikbaarheid in de winter

10 november 2019


M.i.v. maandag 10 november zijn de gravelbanen gesloten. Het kan daardoor voor komen dat je iets langere tijd dan voorheen dient te wachten tot er een baan beschikbaar is om vrij te spelen.

Dit betreft meestal de ‘spitsuren’ tussen 19.30 en 21 uur. Het is even wennen, maar met geduld en begrip lossen we het samen op, toch? Of spreek eens op een ander tijdstip af. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden; ook tijdens de winter.

tennisbal_herfst

Het aantal beschikbare banen om vrij te spelen varieert per dag, omdat er les wordt gegeven maar ook ladder wordt gespeeld. 
Om alle leden optimaal te voorzien in hun wens om vrij te spelen zal voor ladderaars die enkelen de reguliere afhangregels gelden. Ladderaars, die een enkel spelen tijdens de 'spitsuren' in de winter, kunnen na dertig minuten dus afgehangen worden als het druk is. De ladderaars kunnen in onderling overleg besluiten de wedstrijden na een korte pauze te hervatten, of de stand, nadat ze zijn afgehangen, te beschouwen als eindstand. Voor de ladderwedstrijden is het raadzaam om daluren te kiezen i.p.v. de drukke 'spitsuren'. 

Tip: kijk bij het afhangen VOORAF eerst of de door jou gekozen baan leeg is. Het is namelijk gebruikelijk om eerst de baan te kiezen waar niemand op speelt

Vragen of opmerkingen?
Je kunt altijd contact opnemen met het bestuur via [email protected] 

Nieuwscategorieën Park