Coronaprotocol TV Forescate Competitie 2020

05 september 2020


Allereerst welkom op onze mooie club T.V. Forescate. Namens het bestuur wensen wij jullie een prettige competitiewedstrijd!

Om op ons park te spelen hebben wij een coronaprotocol opgesteld. Elke bezoeker (speler of toeschouwer) dient dit door te nemen voordat hij/zij ons park (en clubhuis betreedt).

Daarnaast moet iedereen die ons park betreedt een coronachecklist in te vullen.

>> Klik hier om naar de coronachecklist te gaan

 

Of scan bovenstaande QR-code die ook verspreid over ons park hangt en die je bovendien vindt op de pagina met de uitgebreide uilteg over de regels. Iedereen dient het formulier in te vullen!

Als iemand weigert het formulier in te vullen of als er twijfel is over iemands gezondheid, kan de VCL (=Verenigings Competitie Leider, de verantwoordelijke tijdens de competitiedagen) iemand de toegang tot het park ontzeggen. Neem bij twijfel over iemands gezondheid altijd contact op met de VCL!

De ingevulde gegevens worden alleen op navraag door de GGD gebruikt en na 14 dagen automatisch verwijderd.

Tijdens de competitiedagen is de VCL de verantwoordelijke op de vereniging. Hij/zij kan altijd afwijken van het protocol wanneer hij/zij dit noodzakelijk acht. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met de desbetreffende VCL:

VCL Senioren: Daan Parlevliet, 0681367134

VCL Junioren: Joyce de Wilde, 061814983

We wensen alle spelers een leuke en succesvolle competitie!

Nieuwscategorieën