Daan Parlevliet: ons nieuwste bestuurslid stelt zich voor

27 september 2020


Op de ALV in maart was er nog een vacature in het bestuur voor het bestuurslid Tennis. Dit lid is verantwoordelijk voor alle activiteiten die met competitie, toernooien en wedstrijden te maken hebben en stemt daarover af met de trainers.

We zijn heel blij te kunnen melden dat wij Daan Parlevliet, de huidige voorzitter van de Technische Commissie bereid hebben gevonden om vanaf 1 augustus deze bestuursfunctie op zich te nemen. Daan is een ervaren en deskundige aanwinst voor het bestuur en met zijn aanstelling is het bestuur weer compleet. Hieronder stelt hij zich voor aan de leden…

Mijn naam is Daan

Mijn naam is Daan Parlevliet. Ik ben 22 jaar oud en speel sinds mijn 5e al bij T.V. Forescate. Ik heb jarenlang getraind bij Marcel Kokshoorn en dat heeft mij uiteindelijk gebracht tot het 'vlaggenschipteam' op de zaterdag (Zaterdag Heren 1). Wij spelen 1e klasse en zijn van mening dat we het allerbeste team van Nederland zijn ;-).

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen met de Technische Commissie bij Forescate. Ik doe dit samen met Ralph Driessen en wij verzorgen alles rondom de competitie: van inschrijving tot banenschema tot corona regels en trainingen voor de 'selectie'-spelers (en meer). Sinds 7 juli ben ik officieel toegetreden tot het bestuur als Bestuurslid Tennis. Dit nadat Xander van der Klaauw het bestuursaandeel Leden op zich is gaan nemen. Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met het organiseren van trainingen voor nieuwe leden en alles regelen rondom de competitie. Ik kijk er heel erg naar uit om me in te gaan zetten voor onze vereniging!

Tot snel op de club!

Daan

Nieuwscategorieën