De tweede editie van onze Zomer Challenge gaat van start!

18 mei 2021


Na het succes van vorig jaar opent familievereniging TV Forescate  deze zomer opnieuw haar deuren voor geïnteresseerden in tennis. De Zomer Challenge zal vanaf 1 juni voor de tweede keer op tennisvereniging Forescate worden aangeboden.

Begint voor jou de zomerstop?, kan je vanwege de corona maatregelen nog niet volledig sporten of zou je tennis gewoon eens willen ontdekken. De Zomer Challenge is een flexibel aanbod speciaal voor jou op maat.

Deze zomer kan je  vanaf 1 juni tot en met 31 augustus op twee manieren mee doen met de Zomer Challenge bij TV Forescate. Je kunt voor een bedrag van slechts €69  drie maanden lang onbeperkt gebruik maken van de banen bij TV Forescate. En voor €30- meer kunnen volwassenen ook nog eens vier proeflessen nemen aan het begin van de Zomer Challenge.  Perfect om de beginselen van het tennis weer op te pakken of om juist kennis te maken met de basisprincipes van tennis. Voor ieder wat wils dus.

Meld je je in mei al aan voor de Zomer Challenge, dan betaal je tot 1 juni nog niks. Kinderen tot en met 18 jaar krijgen korting op hun deelname aan de Zomer Challenge.  Als je je aanmeldt voor de Zomer Challenge bij TV Forescate kun je vanaf juni t/m augustus 7 dagen in de week op het park terecht. Doordeweeks kun je overdag vanaf 9 uur terecht en ’s avonds tot 23 uur. In het weekend zijn de banen open van 9 tot 18 uur. Heb je geen eigen racket? Geen probleem! Dan kun je de periode dat je tennist een leenracket op de club krijgen.   

De Zomer Challenge van 2020 was een groots succes. Bijna 150 deelnemers maakten op eigen wijze kennis met de sport tennis en de vereniging Forescate. Uniek aan onze Zomer Challenge is dat we actief inloopmomenten organiseren waar de deelnemers van de Zomer Challenge elkaar leren kennen en aan kunnen haken bij bestaande leden op de vereniging.  Ook dit jaar zullen corona-proof hier activiteiten voor worden opgezet.

Direct inschrijven voor de Zomer Challenge is mogelijk door het invullen van ons aanmeldformulier, vermeld bij de lidmaatschappen dat je kiest voor de Zomer Challenge.

Voor vragen over onze Zomer Challenge kun je terecht bij Xander van der Klaauw, hij is te bereiken via [email protected]

Nieuwscategorieën