Digitale ALV 3 maart – blik op de toekomst

11 maart 2021


Het was improviseren, maar toch kwamen op woensdagavond 3 maart een veertig tal leden van tennisvereniging Forescate digitaal bijeen voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 2021. Traditiegetrouw is het eerste gedeelte van de ALV een terugblik op het afgelopen jaar, alvorens na de pauze de plannen voor de toekomst worden gepresenteerd.

Een bewogen 2020
Wij kijken als bestuur terug op een bijzonder jaar sterk beïnvloed door het coronavirus. Daardoor is er veel minder activiteit op ons park geweest dan gebruikelijk. We hebben als bestuur samen met commissies en alle betrokken medewerkers en trainers ernaar gestreefd zoveel als mogelijk tennis binnen de beperkingen voor iedereen te faciliteren: dat was gedurende het grootste deel van het jaar op bepaalde manier mogelijk. We zijn er trots op hoe flexibel en begripvol onze leden met de situatie omgingen en bedanken iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat we met z’n allen afgelopen jaar konden blijven tennissen.

Vooruitblik 2021: investeringsplan voor de toekomst
We hebben er samen voor gezorgd dat onze tennisvereniging Forescate in Voorschoten zeer levendig en sprankelend is en dat is aanleiding voor het bestuur om na enige vertraging in ons 65e levensjaar een mooi investeringsplan op te stellen. Daarmee willen we nieuwe voorzieningen realiseren waarmee we duurzamer, aantrekkelijker en beter worden. Jeroen Steens is namens het bestuur als projectleider aangesteld om het investeringsplan tot aan de eindstreep te begeleiden. Vlak voor de zomer hopen we de plannen voor de toekomst van de vereniging opnieuw voor te leggen aan de leden. Al met al kijken we terug op een geslaagde ALV waarin we samen koers hebben ingezet naar een vitale sportvereniging. Een overzicht van de stukken is terug te vinden via deze link (na login).

Nieuwscategorieën