Forescate Open Jeugdtoernooi

22 februari 2020


Het Forescate Open Jeugdtoernooi komt er echt. Het zal in de eerste helft van juni plaatsvinden en initiator Liesbet Flierman vertelt kort hoe dit tot stand is gekomen.

"Wij hebben een vereniging met veel jeugdleden waarin zowel op recreatief als prestatief niveau wordt gespeeld. De jeugdcommissie en jeugdraad zijn erg actief, en organiseren veel leuke activiteiten voor de jeugd. Naast die interne activiteiten leek het mij leuk om ook een activiteit te organiseren die voor zowel interne als externe leden toegankelijk is.

Na ruim 7 jaar actief te zijn geweest in de jeugdcommissie en bestuur had ik nog één doel niet behaald; het organiseren van een Open jeugdtoernooi. Tijdens een brainstormsessie vorig jaar met een aantal mensen over de toekomst van de vereniging heb ik dit geopperd en hierin stond ik niet alleen. André Bunnig was ook enthousiast en gaf aan dit ook graag mede te willen organiseren.

Voor het organiseren heb ik afgelopen jaar de cursus voor Verenigingstoernooileider gevolgd en met André hebben we een aantal enthousiaste mensen gezocht en gevonden om de toernooicommissie te starten: trainer Jan Jaap Overgaauw, jeugdcommissieleden Joyce de Wilde en Shirley Cheung en jeugdraadlid Janick van Bezooijen

Inmiddels hebben wij van de KNLTB het bericht gekregen dat ons toernooi gepland staat in de tweede week van juni, om precies te zijn van 8 tot en met 14 juni."

Helpende handjes
Ook voor dit mooie evenement kunnen we nog enthousiaste vrijwillgers gebruiken om ons een handje te helpen. Wil jij graag meewerken om dit toernooi in goede banen te leiden? Stuur een mail naar Liesbet Flierman.

Nieuwscategorieën Jeugd Evenementen Jeugd