Forescate presenteert de Zomer Challenge

17 mei 2020


Familievereniging TV Forescate staat erom bekend open te staan voor iedereen. Deze zomer wordt dat nog eens extra benadrukt doordat het park de hekken opent voor iedereen die eens wil kijken of tennis wellicht hun sport is: TV Forescate presenteert de Zomer Challenge!

Trommel dus iedereen op die tennis eens wil proberen omdat hun sport wellicht net een zomerstop heeft of voorlopig door de coronamaatregelen nog even niet weer opgestart is.

Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus zijn er twee smaken Zomer Challenge bij TV Forescate. Voor het speciale tarief van slechts €69 kan iedereen die nog geen lid is drie maanden lang onbeperkt gebruikmaken van de banen bij TV Forescate. En voor een klein beetje meer kun je ook nog eens vier proeflessen nemen in de maand juni. En iedereen die nog geen 18 is krijgt korting!

Lees meer of meld je direct aan en kies bij Lidmaatschappen voor Zomerlidmaatschap.

OPMERKING:
Op dit moment kunnen we voor degene die zich nu nog aanmeldt de variant Zomerlidmaatschap + 4 tennislessen niet meer aanbieden want de lessen zijn vol. Als je toch nog les wil geef dit svp aan in het opmerkingen veld op het aanmeldformulier.

Binnenkort start er ook weer een nieuwe serie Maak-kennis-met-tennis voor de kids!

Nieuwscategorieën