Gravelbanen (weer) te reserveren via de clubapp

28 maart 2022


De gravelbanen zijn per maandag 28 maart weer bespeelbaar. Erik-Paul en firma Huisman hebben afgelopen weken hard gewerkt om de gravelbanen op te leveren. De gravelbanen zijn op reguliere tijden geopend. 

Zachte banen: extra voorzorgsmaatregelen aan het begin
Het is normaal dat de gravelbanen aan het begin van het seizoen nog zacht zullen zijn. Door er op te spelen en door de banen regelmatig te prepareren worden de banen steeds harder en beter bespeelbaar. Na nachtvorst kan er niet op gespeeld worden. Aan het begin van het seizoen zullen de banen meer onderhoud vragen. Daarom kan Erik Paul wanneer hij dat nodig vindt banen blokkeren als die door weersomstandigheden of vanwege onderhoudswerkzaamheden niet bespeeld mogen worden.

Afhangreglement

Voor het afhangen van de tennisbanen is het afhangreglement van kracht. 

Gravelbanen te reserveren via de knltb clubapp en met ledenpas
De gravelbanen kan je vanaf heden weer reserveren via de knltb club app, mijn forescate.nl en/of met behulp van jouw ledenpas bij het afhangbord in de hal in het clubhuis. De reguliere afhangregels gelden: 
- Speeltijd met 2 spelers: 45 minuten
- Speeltijd met 4 spelers: 60 minuten
- Word je afgehangen? Er geldt een wachttijd van 15 minuten, daarna kan je opnieuw een baan reserveren.

Smashcourtbanen
De smaschcourtbanen zijn ook te reserveren via de knltb.club app of via mijn forescate.nl. Gelieve jouw reservering te verwijderen wanneer blijkt dat je toch niet kan, dit voorkomt teleurstellingen voor tennissers die wel graag hadden willen spelen. 


Nieuwscategorieën