Help jij ons met de ledenadministratie?

28 september 2020


Help jij ons met de ledenadministratie?

Ben jij iemand die de club een warm hart toedraagt, en het leuk vindt om secuur te werk te gaan? Dat kan! De tennisvereniging is per direct op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om het bestuur te ondersteunen in de uitvoering van de ledenadministratie. Als ledenadministrateur ben jij een onmisbare schakel binnen de tennisvereniging, het uitdragen van de clubcultuur begint immers voor een groot gedeelte bij jou.

Vind jij het leuk om leden op weg te helpen binnen de vereniging, denk je graag mee in praktische oplossingen en lukt het jou over het algemeen om het overzicht te bewaren? Dan is de klus als ledenadministrateur misschien wat voor jou.

In het werk als ledenadministrateur zal je nauw worden bijgestaan door het bestuurslid Leden Xander van der Klaauw. Wil je wat meer weten over het inhoudelijke werk als ledenadministrateur, dan kan hij je hier altijd wat meer over vertellen.

De workload van de ledenadministratie wordt geschat op ongeveer twee uur per week. In samenspraak met pennigmeester Michel of Xander is het bovendien altijd mogelijk om een flexibele oplossing te zoeken wanneer je het zelf even te druk hebt.

Tegenover het werk als ledenadministrateur staat een gepaste vergoeding in de zin van een korting op de contributie. Ben je geïnteresseerd, of heb je overige vragen? Neem contact op met Xander van der Klaauw via [email protected] of per telefoon/whapp 06-19229074.

Nieuwscategorieën