Help jij ons met de ledenadministratie?

14 april 2020


Ben jij iemand die de vereniging een warm hart toedraagt? En ben je secuur? Dan zoeken we jou! TV Forescate is per direct op zoek naar iemand die het leuk vindt om het bestuur te ondersteunen en de uitvoering van de ledenadministratie op zich wil nemen. Als ledenadministrateur ben jij een onmisbare schakel binnen de tennisvereniging; het uitdragen van de clubcultuur begint immers voor een groot gedeelte bij jou.

Vind jij het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor de nieuwe leden, denk je graag in praktische oplossingen en lukt het jou om het overzicht te bewaren? Dan is deze klus echt iets voor jou!

In het werk als ledenadministrateur zal je nauw worden bijgestaan door het bestuurslid ledenwerving- en ledenbehoud (Xander van der Klaauw). We zijn de afgelopen maanden overgestapt op een nieuw administratiesysteem dat wordt aangeboden door de KNLTB. Hiermee is de administratie een stuk eenvoudiger, overzichtelijker en dus praktischer geworden. Xander legt je graag uit wat er allemaal mogelijk is.

Naar schatting kost de ledenadministratie zo’n twee tot vier uur per week. En we verwachten dat het aantal uren nog verder zal afnemen wanneer we alle opties van het nieuwe administratiesysteem optimaal gaan benutten. Tegenover je werk als ledenadministrateur staat een gepaste vergoeding. in de vorm van een korting op het lidmaatschap.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?
Stuur een mailtje naar [email protected]

Karin bedankt!
Tot slot willen we natuurlijk graag Karin heel hartelijk danken voor het vele werk dat ze de afgelopen jaren voor de club heeft verzet. Tot er een permanente vervanging is gevonden voor de uitvoering van de ledenadministratie, zullen de taken tijdelijk waargenomen worden door Willem Simonis en Xander van der Klaauw.

Hartelijke groet,
Het bestuur van TV Forescate

Nieuwscategorieën