In memoriam Jol Canter Visscher

20 november 2020


Ons bereikte het droeve bericht dat ons Lid van Verdienste Jol Canter Visscher afgelopen zaterdagavond 14 november jl is overleden.

Hoewel Jol zelf nooit heeft getennist was hij sinds begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw intensief betrokken bij onze vereniging. Toen zijn kinderen lid werden kwam Jol mee en al gauw werd hij actief betrokken bij het reilen en zeilen van het clubhuis en in het bijzonder van de bar.

Jarenlang heeft Jol met zijn tomeloze inzet, zijn grote betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel er voor gezorgd dat zowel de inkoop als de exploitatie van het clubhuis, de bar en de catering goed verliepen. En als dan ‘s nachts het clubhuisalarm afging was Jol de eerste die zijn bed uitkwam om te gaan kijken wat er aan de hand was. 

Iedereen bij Forescate, maar ook de competitie en toernooi spelende tennissers van daarbuiten kenden  Jol; zijn markante persoonlijkheid en zijn uitstraling  zorgden ervoor dat Jol voor velen jarenlang “het” gezicht van Forescate was.  Voor zijn grote verdiensten voor onze vereniging werd Jol in 2007 benoemd tot Lid van Verdienste. 

Tot grote schrik van iedereen kreeg Jol enkele maanden geleden van zijn artsen de diagnose dat hij niet lang meer te leven zou hebben.  Desondanks heeft zijn plotselinge overlijden afgelopen zaterdagavond ons toch nog verrast. 

Heel onze vereniging zal Jol missen; wij zullen de vele goede herinneringen aan hem koesteren. 

Wij wensen zijn vrouw Riet en zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. 

Het bestuur

 

 

Nieuwscategorieën