Kortingsactie TennisDirect

05 mei 2022


Zoals je wellicht al gezien hebt heeft T.V. Forescate haar eigen clubshop bij TennisDirect. Deze is te vinden op https://www.tennisdirect.nl/clubshop/t-v-forescate en bevat alle kleding voor een prachtig Forescate outfit. Momenteel is er ook een speciale ledenactie waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling. Deze loopt tot 12-06-2022. In de afbeelding is te zien met welke code je deze korting kan toevoegen.

Daarnaast is TennisDirect ook hard op zoek naar nieuwe medewerkers en aangezien ze 'echte tennisers' zoeken is een tennis vereniging natuurlijk de beste plek om de vraag te delen. Hieronder zie je de vacature tekst met een link naar de website. Mocht je interesse hebben, vermeldt dan natuurlijk wel even dat je van Forescate komt.

‘Voor onze Store in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende Verkoopmedewerker!Ben jij onze nieuwe collega die gek is van sport, een passie heeft voor tennis en deze passie graag deelt met de klanten van TennisDirect?Zie onze vacatures op: https://www.tennisdirect.nl/vacatures en solliciteer!’

Nieuwscategorieën