Laat je mening horen!

31 december 2019


Wat verwacht jij van Forescate? Het tennisclubje dat al bijna 65 jaar in Voorschoten en omgeving een prominente plaats inneemt. Voor generaties lang...

Een tennisclub bestaat niet zomaar. Belangrijk is vooral dat leden het naar hun zin hebben. Zonder leden is er immers geen club. Daarom heeft het bestuur een Hogeschool-student gevraagd een vragenlijst op te stellen. Dus vooral vragen als: Wanneer wil jij graag tennissen? Met wie? Op welke tijd? Op welke soort baan? Heb je training of speel je alleen competitie?

Aan de hand van de vragenlijst hopen we betere beslissingen te kunnen nemen welke initiatieven bijdragen aan het speelplezier van de leden. Ook kunnen we door de inzichten makkelijker nieuwe leden werven en binden aan onze club. 

We hopen dat jullie allen de enquête willen invullen, zodat we een zo compleet mogelijk beeld krijgen. Het kost ongeveer 5 minuten. Alvast bedankt.

Dus doe mee en vul de vragenlijst nu in. Aan het einde van de vragenlijst kun je op verzenden klikken. De antwoorden van de vragenlijst wordt dan verzonden. De vragenlijst kun je tot eind december invullen.

 

Nieuwscategorieën