Ladiesday - afgelast

05 februari 2020


De organisatoren van de Ladies Day hebben besloten dit evenement. af te gelasten ivm de coronamaatregelen.

Er waren volop evenementen en toernooien vorig jaar, maar één activiteit werd behoorlijk gemist, aldus opgevangen in de wandelgangen waar je het toch vaak van moet hebben: de Ladies Day. Op veler verzoek zijn we dus overstag gegaan om deze dag weer nieuw leven in te blazen, zonder enig morren overigens.
 
Om te voorkomen dat je agenda met andere, minder wervelende activiteiten dichtslibt, noteer je natuurlijk nu alvast de datum van dit vrouwenfestijn met dikke letters en zwaar omlijnd in je agenda: vrijdag 5 juni!

Blok zowel de ochtend als de middag want we laten je natuurlijk niet na een uurtje alweer vertrekken. Eenmaal ingecheckt, wil je sowieso het tenniswalhalla niet meer verlaten. Buiten de nodige dubbelpartijen, rol je met een goed gevulde maag weer naar buiten, lachen de suikers je toe (die tennissen we er wel weer af) en zorgen we natuurlijk voor het nodig shop- en ontspanningsgenot. Een dag waarop je zo’n 50 andere tennisliefhebbers ontmoet en met wie je al dan niet liefdevol de strijd aangaat voor zoveel mogelijk punten. Want ja, aan het competitie-element gaan we natuurlijk niet voorbij.
 
Heb je een zus, moeder, dochter, vriendin, buurvrouw of collega die ook graag tennist maar geen lid is van Forescate? Neem haar mee, ze is als niet-lid net zo welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Neig je van oorsprong meer naar het Einzelgänger-schap? Geen enkel probleem! Wij zorgen voor gepaste maatjes, zoveel mogelijk op je eigen niveau. Je zult geen minuut om gezelschap verlegen zitten, dat is bij deze plechtig beloofd.
 
Binnenkort krijg je via deze weg meer informatie met daarin ook een aanmeldingslink. Mocht je tot die tijd vragen hebben, mail ze dan naar Jenny ([email protected]).
 
Wij kijken nu al uit naar een gezellige, sportieve Ladies Day vol vermaak!
 
Annasiet, Tess & Jenny

Nieuwscategorieën Evenementen