Maak kennis met Dames 1 - Isis van der Meer

24 mei 2023


MAAK KENNIS MET DAMES 1

De komende weken zullen we onze leden nader kennis laten maken met onze nieuwe lichting toptalenten. Deze meiden spelen competitie in de Hoofdklasse Dames op zondag en zijn samen op weg naar een kampioenschap.
De vierde speelster stelt zichzelf even voor:

Hoi, Ik ben Isis van der Meer en ik ben 15 jaar oud. Ik tennis al sinds mijn vijfde, waarvan de laatste paar jaar bij T.V. Forescate nadat ik eerst bij Katwijk speelde waar ik ook geboren ben en nog steeds woon. Ik tennis nu 6 keer per week en heb daarnaast ook nog 3 keer per week fysieke training🏋️‍♀️. Vanwege de vele trainingsuren, zit ik op een LOOT school zodat ik mijn tennisuren kan combineren met de uren die nodig zijn om het VWO te halen 📚. Ik vind het spel van Aryna Sabalenka wel erg gaaf om te kijken, omdat zij net als ik erg krachtig en aanvallend speelt. Het leukste aan mijn tennis tot nu toe vind ik het reizen naar de buitenlandse toernooien met mijn tennismaatjes en trainers. Naast dat het natuurlijk erg leuk is om tegen buitenlandse meiden te spelen, is het ook altijd gezellig met elkaar. In Nederland vind ik het dan juist weer erg leuk om met de camper allerlei toernooien af te reizen.
De afgelopen week hebben wij als team een aantal verregende wedstrijden ingehaald en dik gewonnen, waardoor we nu 9 punten voorstaan op de nummer 2. We kunnen daarom aankomende zondag bij Nootdorp uit al kampioen worden 🏆!

Nieuwscategorieën