Maak kennis met Dames 1 - Lisanne Bunnig

05 mei 2023


MAAK KENNIS MET DAMES 1

De komende weken zullen we onze leden nader kennis laten maken met onze nieuwe lichting toptalenten. Deze meiden spelen competitie in de Hoofdklasse Dames op zondag en zijn samen op weg naar een kampioenschap. 
De tweede speelster stelt zichzelf deze week voor:

Hoi, ik ben Lisanne Bunnig en ik ben 15 jaar oud. Ik tennis al sinds mijn 5e en momenteel heb ik 7 keer per week tennis training. Daarnaast heb ik ook nog 4 keer per week fysieke training 🏋️‍♀️. Ik heb dan wel even een rustdag nodig en daar gebruik ik mijn zaterdag voor 😴.
Ik heb niet echt een tennisidool, maar ik vind het wel heel knap hoe sterk Novak Djokovic mentaal is (naast dat hij natuurlijk ook heel erg goed kan tennissen). Mijn mooiste tennismomenten tot nu toe zijn toch wel dat ik vorig jaar zowel indoor als outdoor Nederlands kampioen in de dubbel ben geworden. Ook doe ik regelmatig mee aan internationale toernooien in het buitenland, zoals afgelopen week in Noord-Macedonië, wat natuurlijk ook hele leuke tennismomenten zijn. De komende weken gaat mijn focus echter weer op de competitie want samen met de andere meiden gaan we het kampioenschap binnen proberen te halen.  Aankomende zondag spelen we om 13.30u thuis tegen de huidige koploper dus kunnen we in ieder geval aan de bak!

Nieuwscategorieën Competitie