Nieuwe contracten met de trainers

13 januari 2020


Goed nieuws! Er zijn met alle trainers nieuwe contracten getekend. En dat is niet alleen voor de trainers fijn, ook voor de leden van onze club is dat goed nieuws. Er is zo voor steeds meer mensen ruimte om lekker te trainen op een tijdstip dat ze goed uitkomt.

Voorzitter Lex Eggink: “We zijn echt heel blij dat we met onze trainers nieuwe contracten hebben kunnen afsluiten. De wetgeving is per 1 januari veranderd en dat was aanleiding voor het bestuur om de contracten te herzien. We maken hiervoor gebruik van de modelcontracten van de KNLTB en daarmee is de kwaliteit gegarandeerd. Marcel en Robbie waren al in vaste dienst bij Forescate voor het geven van trainingen aan de jeugdleden. En nu heeft ook Jan Jaap voor de jeugdtrainingen een contract voor onbepaalde tijd gekregen. Jan Jaap: “Ja, ik ben er heel blij mee. Toen ik vorig jaar bij Forescate kon beginnen, was dat echt thuiskomen voor mij.”

Marcel, Robbie en Jan Jaap zijn niet alleen beschikbaar als vaste trainers voor de jeugd. Zij zijn – als eigen baas – ook beschikbaar voor trainingen aan senioren. Daarin worden ze ondersteund door Ghislaine en Denise, die nu ook al een aantal trainingen voor senioren verzorgen. Zij kunnen makkelijk inspringen als er extra vraag is en daarmee is het aanbod voor al onze leden om lekker tennisles te nemen ruimschoots voldoende. “En we zijn tenslotte ook erg blij dat Eline de coördinatietrainingen blijft geven want daarmee is ons trainingsaanbod helemaal compleet”, vertelt Lex verder.

Wil jij, of je kinderen, ook wel weer eens lekker lessen volgen? Meld je dan nu aan, dan kun je binnenkort goed voorbereid de strijd aangaan met je clubgenoten of andere tennissers. Op de tennisladder, in de competitie of om je vaste speelmaatjes eens van katoen te geven!

Nieuwscategorieën