Ons clubhuis wordt steeds mooier

01 november 2020


“Elk nadeel heeft zijn voordeel” zou wijlen Johan Cruyff zeggen. Nu het clubhuis dicht is vanwege corona, was er nu de tijd om een kozijn tussen de bestuurskamer en het clubhuis te plaatsen.

We hebben op deze manier de twee ruimtes echt met elkaar verbonden. Zo willen we ook de verbinding tussen de leden en de verschillende commissies vergroten. Zo kan iedereen zien wie actief zijn in de verschillende commissies en wanneer er vergaderd wordt. Ook is het fijn dat de tijdens de verschillende toernooien de wedstrijdleiding in de bestuurskamer plaatsnemen met het raam open. Daarmee hebben zij meer ruimte om hun werk te doen en voor hun spullen en hebben de deelnemers, toeschouwers en andere aanwezigen meer ruimte in het clubhuis.

Dit alles is mogelijk gemaakt door:

We danken hen allemaal dan ook zeer hartelijk!

Nieuwscategorieën