Onze tweede editie van de Zomer Challenge is officieel van start gegaan

01 juni 2021


De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap tussen 1 juni en 1 september. Vandaag is de officiële kick-off van de Zomer Challenge. Naast het compacte lidmaatschap waarmee je onbeperkt gebruik kan maken van de banen van T.V. Forescate zijn er volop mogelijkheden om mee te doen met de activiteiten die toebehoren aan de Zomer Challenge. 

Activiteitenoverzicht Zomer Challenge 2021
1. Speciaal voor alle deelnemers van de Zomer Challenge organiseren we op zaterdagmiddag 26 juni tussen 14:00 - 16:00 een tennisclinic. Onze trainers Jan-Jaap en Denise hebben een ontzettende gevarieerde middag voorbereid die voor zowel beginners als gevorderden leuk is om aan deel te nemen. Deelname is kosteloos. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we maximaal 30 deelnemers ontvangen. Opgeven is (vanwege de coronamaatregelen) verplicht, dat kan via deze link.

2. Op de zondagochtenden in juni bieden we gelegenheid om in contact te komen met de andere deelnemers van de Zomer Challenge. De instuifochtenden op de zondagochtenden (10:30-12:00) zijn hier uitermate geschikt voor. De ballen, de banen en de organisatie regelen wij, jij hoeft alleen maar met een lach te verschijnen. Ook hiervoor kan je je digitaal aanmelden via een inschrijflink . We mikken de eerste paar keer op vier volle banen (max 16 deelnemers).

3. Heb je al iets meer tenniservaring en wil je je graag meten met de overige leden van onze vereniging, de laddercompetitie is dan echt wat voor jou. Jij hoeft alleen maar jouw beschikbaarheid op te geven en het laddersysteem regelt voor jou een wedstrijddag en tegenstander van gelijke speelsterkte. Meer informatie over onze laddercompetitie vind je op de website. Daar kan je je ook meteen opgeven.

4. Het eindtoernooi. De laatste week van augustus organiseren we een eindtoernooi voor alle deelnemers van de Zomer Challenge. In de loop van de zomer ontvangen jullie hier meer informatie over. Het eindtoernooi is de ultieme gelegenheid om jouw opgedane ervaring in praktijk te brengen.

Zomer Challenge whapp
Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, en de activiteiten die voor jou deze zomer georganiseerd worden, of speel je graag een potje tegen een van de andere Zomer Challenge leden? Je kan je bij mij aanmelden voor de whapp-groep, op die manier kom je ook snel in contact met andere deelnemers. Aanmelden kan door te antwoorden op deze mail.

Reminder opgave Zomer Challenge lessen
Heb je bij jouw aanmelding aangegeven dat jij ook interesse hebt in vier tennislessen? Veel van jullie hebben hun beschikbaarheid al doorgegeven. Heb je dat nog niet gedaan, of heb je toch interesse in tennislessen. Dan kun je je hiervoor eveneens digitaal  aanmelden. Dat gaat via deze link.
De extra kosten voor de lessen bedragen €30. Uiterlijk maandag 7 juni zal de lesindeling gecommuniceerd worden. Vrijdg 11 juni zullen de eerste lessen van start gaan.

Voor de fanatieke tennisser
Gedurende jouw Zomer Challenge lidmaatschap ben je ook lid van de Nederlandse tennisbond. Dat betekent dat je je t/m 31 augustus ook kan opgeven voor de open toernooien in de nabije omgeving van Voorschoten. Een overzicht van de omringende toernooien vind je via deze link. Ook onze vereniging heeft een open toernooi ingepland: Het Severijn Hulshof Forescate Open (8 juli t/m 14 juli). Op dit moment is het echter nog onzeker of het toernooi in verband met de covid-19 crisis doorgang kan vinden.

Nieuwscategorieën