Open toernooien van start

08 juni 2024


Jeugd - BouwTotaal Open Jeugdtoernooi (8 juni tm 15 juni

Op zaterdag 8 juni begint alweer de 4e editie plaats van ons Open Jeugdtoernooi. Dit betekent dat de poorten van Forescate worden geopend voor jeugdleden uit de regio om zich te meten met onze forescate jeugd. Er wordt gespeeld in de categoriën rood, oranje, groen, t/m 12, t/m 14 en t/m 17. De toernooi commissie staat dit jaar weer paraat om iedereen met een glimlach te verwelkomen. De voorbereidingen zijn getroffen en elke dag kan je een lekkernij weg stempelen, vindt de befaamde loterij plaats (JBL Box en Libema tickets als hoofdprijzen) en kan je op woensdagmiddag mee pannenkoeken eten. Dit jaar doen opnieuw bijna 150 kinderen mee met het open jeugdtoernooi, dat is een vergelijkbaar aantal met voorgaande jaren. Het wedstrijdschema vind je op toernooi.nl, kom gezellig kijken!
Vanwege het Open Jeugdtoernooi zijn er in de avonduren tussen 19:00-20:30 op 10, 11, 12, 13 & 14 juni minder vrijspeelbanen beschikbaar dan gebruikelijk, we vragen hiervoor uw begrip. Wij staan in nauw contact met de toernooicommissie en kunnen afhankelijk van de planning last-minute banen vrij geven voor vrijspelen. Dit wordt direct geactualiseerd in de KNLTB club app.

 

Senioren - Severijn Hulshoof Forescate Open (7 juli tm 14 juli)

Ons eigen open toernooi is is het jaarlijkse toetje voor de zomervakantie, “dit is de graadmeter van het vakantiegevoel”, aldus toernooidirecteur Stefan Mouwen. Mouwen neemt die woorden meestal letterlijk en kan zich na een paar dagen veelal focussen op zijn hoofdtaak van het toernooi: het perfect grillen van de baas-boven-baas burger. De feestavond van het open toernooi is steevast recept voor een onvergetelijke avond waar het ultieme tennisgevoel samenkomt. Onze toernooicommissie is voor dit jaar volledig in tact gebleven en wij maken ons op voor een spetterende editie. In het kort vind je het programma:
• Zaterdag 6 & 7 juli: voorweekend met sponsorevenement
• Dinsdag 9 & Woensdag 10 juli: halve finales EK voetbal op groot scherm.
• Donderdag 11 juli: Pizza avond domino’s.
• Vrijdag 12 juli: Feestavond met live muziek, bbq, cocktails en toptennis.
• Zaterdag 13 & 14 juli: finales


Wij doen altijd ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk in te delen, ook deelnemers die bijvoorbeeld met de Zomer Challenge meedoen en nog nooit een wedstrijd hebben gespeeld. Je kans on ook helpen door je nu al in te schrijven, omdat we uit ervaring weten dat men sneller inschrijft wanneer al veel inschrijvingen zichtbaar zijn. Inschrijven gaat via deze link

Nieuwscategorieën