Oproep: wie wil er meedenken?

10 januari 2021


Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt wordt er continu hard gewerkt om van TV Forescate de mooiste, leukste en beste club te maken. Zo is er de afgelopen jaren al een hoop werk verzet. Denk aan de vereenvoudigde en daardoor verbeterde administratie, tennis-alles-in-1 voor de jeugd en de succesvolle Zomerchallenge.

Maar er kan en moet nog meer gebeuren om ook in de toekomst de aantrekkelijke club te blijven die we nu zijn. En we zoeken jou om daarbij te helpen!

Wat is de bedoeling?

Een projectleider die door het bestuur wordt aangezocht, zal op een rijtje gaan zetten en coordineren hoe TV Forescate met de uitdagingen van de komende om kan gaan. Dan moet je denken aan de financiële gezondheid van de club, maar ook aan de investeringen die nodig zijn aan de banen. Hoe bedienen we alle doelgroepen van de familieclub die we zijn, terwijl we ook rekening houden met het prestatieve tennis? En zo zijn er meer vraagstukken waarop een antwoord geformuleerd moet worden. Denk jij mee?

Het idee is om in 3 werkgroepjes onder leiding van een projectleider na te denken over verschillende onderwerpen:

  • toekomstvisie voor de club als geheel en de inrichting van het clubhuis
  • gebruik en vernieuwing banen, padel en led-verlichting
  • bouwkundige vraagstukken en de keuken

Dus wil jij graag je bijdrage leveren aan een zonnige toekomst voor TV Forescate? Laat weten over welk onderwerp jij wilt meedenken en meld je snel aan bij het bestuur!

Nieuwscategorieën