Padelcommissie ambitieus van start op T.V. Forescate

06 november 2021


Bandeja, chiquita, liftado...wie denkt dat dit exotische cocktails zijn, heeft het mis. Dit zijn termen die worden gebruikt  bij de snelst groeiende (racket)sport van  Nederland: padel. Een mix tussen tennis en squash die onder jong en oud sinds een jaar of vijf enorm in opkomst is. Ook binnen Forescate is er een aantal leden bezeten geraakt van het spelletje. En, zoals op de buitengewone ALV in september al is aangekondigd, is er binnen de club een padelcommissie gevormd.

De padelcommissie heeft zich ten doel gesteld padel ook op Forescate mogelijk te maken. De goede uitgangspositie van de club in Voorschoten en ook richting Wassenaar, waar ook veel (potentiële) padelspelers zijn, bieden de club een unieke kans om in ledenaantal te groeien en de continuïteit van de vereniging te waarborgen.

Qua locatie op het park wordt onder meer de ruimte op en rond baan 14 en de naastgelegen oefenmuurtjes onderzocht. Ook op veel andere vlakken liggen al hele concrete plannen op tafel. Bijvoorbeeld over de financiering van de padelbanen en de contributie vormen. Hierover zal in de loop van dit najaar een informatieavond worden georganiseerd. De definitieve plannen zullen vervolgens tijdens een bijzondere ALV aan de leden worden voorgelegd. Heb je vragen, wil je je direct al aanmelden als padel-lid of wil je iets anders weten over padel op Forescate? Schiet een van de leden van de padelcommissie even aan (Stefan Mouwen, Willem Simonis of Ralph Driessen) of stuur een mailtje naar [email protected].

Nieuwscategorieën