Tennismaatjes gezocht? TV Forescate clubladder

18 februari 2020


Wil je ook graag vaker een partijtje spelen tegen iemand van je eigen niveau? Wil je meer mensen op de club kleren kennen? Maar vind je het lastig om die afspraak te maken? Dan is de ladder de oplossing! Een uur een partijtje spelen en ondertussen steeds betere tegenstanders verslaan!

Al enkele jaren is de ladder succesvol bij de spelers van 18 jaar en ouder (zowel enkel als dubbel); meld je nu aan voor de clubladder

Elke 2 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je. Je kiest zelf op welke dagen je graag speelt. Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau. Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat. De volledige spelregels vind je hier. Je kunt enkelen, maar ook dubbelen. Als je een periode niet kunt, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan zet je de ladder gewoon even stop. Hoe gemakkelijk is dat?

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. De enkelladder telt momenteel zo'n 60 deelnemers en de dubbelladder ongeveer 16 dubbelteams (dus in totaal 32 deelnemers). Genoeg uitdaging dus.

Kortom, meld je aan. Je kunt op ELK moment instappen!!!

Nieuwscategorieën Tennismaatje