Tennispasje in je bezit?

01 oktober 2019


Heb je je pas al op gehaald? Je KNLTB-pas is opvraagbaar bij de bar; sommige leden hebben de pas nog niet opgehaald. Goed om te weten... passen zijn voor 2 jaar geldig; dus voor je sterkte ed kun je MijnKNLTB raadplegen. Geen pasje? Kijk dan wat je het beste kunt doen.

KNLTB-pas 2019_20

Mocht je geen factuur hebben ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets mis met het emailadres. Stuur dan een e-mail naar [email protected] dan ontvang je alsnog een factuur en wordt je adres in ons bestand aangepast. In het geval van kinderen is vaak het mailadres van betreffende zoon/dochter gebruikt. Graag vragen we om voor facturen het mailadres van ouder/verzorger aan ons door te geven.

Je tegoed op je pas gaat automatisch over van je oude pas op je nieuwe pas.

 

!!!! Nieuw: de meerjaren KNLTB ledenpas

De KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Om die reden introduceert de bond dit jaar de meerjaren ledenpas: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat. 

Meerjaren pas

De opvallendste aanpassing ten opzichte van voorgaande ledenpassen is, naast het verdwijnen van het jaartal, het ontbreken van de speelsterktes. Vanaf 2019 geldt dan ook het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als bewijs voor het lidmaatschap en jouw speelsterktes. Daarnaast heb je je ledenpas nog steeds nodig voor jouw bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien. Deze meerjaren ledenpas is 2 jaar geldig. Wanneer de pas verloopt ontvang je automatisch via jouw vereniging een nieuwe pas. Vergeet dus niet om aan het einde van het seizoen je pas goed te bewaren voor volgend jaar!

Heb je al een account op MijnKNLTB.nl?

Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. Op de website staan al je wedstrijden overzichtelijk bij elkaar, vind je een uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijstpunten en kan je in jouw favorieten spelers, teams en toernooien terugvinden.

Heb je problemen met het aanmaken van een account, omdat je gegevens niet kloppen? Neem dan contact op met Karin via [email protected], zodat zij je gegevens kan wijzigen in de ledenadministratie.

Nieuwscategorieën