Wederom een zeer geslaagd Zaterdagavond toernooi (+ Pubquiz)

27 maart 2024


Zaterdag 23 maart vond alweer de tweede editie van 2024 van het zaterdagavond tennis plaats. Deze keer stond er na afloop ook nog een pubquiz op de planning, waardoor er wederom veel animo was.

Allereerst gingen de ruim 50 deelnemers de baan op om 3 wedstrijden te spelen. De gezelligheid stond natuurlijk voorop, maar er werd toch ook om de prijzen gestreden. In de verschillende categorieën waren verschillende winnaars, maar vanwege de gezelligheid ging iedereen tevreden van de baan af.

Daarna stond de pubquiz op de planning. Thijs Langeveld en Gert-Jan Lelieveld hadden een enorm leuke pubquiz georganiseerd. Van het raden van logo's van verschillende tennismerken tot uit welke ingrediënten verschillende cocktails bestonden; alles kwam voorbij! Bij de meeste deelnemers zullen echter de imitaties van Thijs van verschillende tennissers nog lang blijven hangen. Djokovic en Kyrgios wist iedereen al snel te raden, maar de imitatie van Alcaraz bleek wat lastiger te raden. Thijs had duidelijk lang geoefend voor de spiegel en dit werd door de deelnemers enorm gewaardeerd! Helaas ging Thijs bij het imiteren van Alcaraz nog even door zijn enkel, maar gelukkig kon hij de imitaties daarna nog even doorzetten. De winnaars bleken uit te blinken in de categorieën die voor de wat jongere deelnemers te lastig bleken; onderaan vond een hevige strijd plaats om wie er laatste zou worden, waarbij door sommige teams pogingen werden gedaan tot sjoemelen met de punten. Thijs en Gert-Jan hadden alles gelukkig onder controle en zorgden voor een zeer geslaagde avond!

Na afloop werd er ook nog geproost en daarmee was de start van het voorjaar ook gegeven.

De volgende zaterdagavond tennis toernooien staan alweer gepland:

22 juni 2024: Zomertoernooi (start tijd 19.30u)

Augustus/September (nnb) Mix-je-suf-toernooi

November: wijn en/of bierproeverij

Via de clubapp kun je je binnenkort inschrijven voor het eerst volgende toernooi. Via de nieuwsbrief en de whatsapp groep zal dit ook weer aangekondigd worden. Wil jij ook op de hoogte blijven van de verschillende evenementen? Neem dan deel aan onze whatsapp groep: https://chat.whatsapp.com/IuKefur0Uzl6iHunmgeDKM 

 

 

Nieuwscategorieën