Zomer challenge groot succes!

14 maart 2021


Het bestuur is trots om te melden dat ons bestuurslid Xander van der Klaauw afgelopen woensdag 10 maart tijdens de online congresweek van de KNLTB onze zeer succesvolle Zomer Challenge heeft mogen toelichten.
Met zijn enorme inzet heeft Xander ervoor weten te zorgen dat tijdens de zomermaanden meer dan 150 mensen meededen aan de zomerchallenge, waarvan er meer dan 60 definitief lid zijn geworden. Forescate was hiermee een van de grootste successen van heel Nederland!

Xander werd door dit grote succes door de KNLTB benaderd om tijdens een live sessie aan andere clubs toe te lichten waarom onze zomerchallenge zo'n groot succes was. Hij wist uit te leggen dat door verschillende pakketten aan te bieden iedereen mee kon doen. Door de vele keuze konden mensen bijvoorbeeld kiezen voor een lidmaatschap plus training en daardoor konden ook kennismaken met het tennis onder begeleiding van onze trainers. Hiermee wist Xander een win win situatie te creëren,  doordat de trainers meer trainingen hadden en de nieuwe leden op een laagdrempelige manier de slagen onder de knie kregen. Door een slimme benadering van potentiële tennissers, zoals uit de nabijgelegen wijken en andere sportclubs, wist hij heel veel mensen mee te laten doen.

Inmiddels is Xander stiekem alweer bezig met de eerste voorbereidingen voor de volgende Zomer Challenge. Mocht je iemand kennen die graag gedurende de zomermaanden kennis wil maken met tennis, neem dan vooral contact op met [email protected] zodat Xander alvast contact kan leggen. 

Nieuwscategorieën