Open Dag TV Forescate (uitgesteld update 13-03)

Het bestuur heeft besloten de maatregelen van het RIVM en de KNLTB vanwege het coronavirus over te nemen. Hierdoor zal de open dag die gepland stond op 22-03 te komen vervallen. Voor een verdere motivering verwijzen we naar deze link.

We zullen op zoek gaan naar een nieuwe datum van de open dag, en die met jullie communiceren zodra deze bekend is.

--------------------------------------------------------------------------

(Oorspronkelijke tekst)

Op zondag 22 maart is het zover: de Open Dag van TV Forescate!

De Open Dag van Forescate is de perfecte gelegenheid om je liefde voor tennis te delen met al je vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met TV Forescate. Van 10.00 tot 14.30 uur is iedereen van harte welkom om een balletje te komen slaan en de sfeer te proeven.

De dag staat bol van activiteiten die er voor zorgen dat iedereen een goed beeld krijgt van het spel en de club. 

Wat is er te doen?
Op acht banen tegelijk zijn er diverse clinics voor ieder niveau; jong, oud, recreatief of competitief. Iedereen kan meedoen, jijzelf dus ook. Vanaf vijf tot en met honderd jaar.

Er zijn demonstratiewedstrijden van ervaren tennissers, er is een servicekanon, je kunt vrij spelen en onze professionele trainers zijn aanwezig om je op gang te helpen en tips te geven.

Bezoekers hoeven alleen maar hun sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen.

Is er nog meer te doen?
Op onze kidszone inclusief minibaantje zijn er begeleiders aanwezig om ook de allerjongsten een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Er is een heerlijk lunchbuffet en na afloop kunnen sportliefhebbers in de kantine kijken naar andere sportactiviteiten die dag. Ook zijn er leuke spellen waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Lidmaatschapsactie!
Alleen op deze dag is er een speciale kortingsactie, speciaal voor de mensen die aanwezig zijn geweest op de open dag hebben we tot en met 31 maart een actie om met 25% korting lid te worden tot en met 31 december 2020.

Programma

Vanaf 10.00 uur starten we met een goede tennis warming up. De dag kent een gevarieerd en gezellig programma, met activiteiten op en naast de tennisbaan, waaronder:

* Een echt goede warming-up!
* Clinics voor senioren en junioren!
* Een lunchbuffet
* Demonstraties waarbij ervaren tennissers hun kunsten laten zien
* Professionele trainers aanwezig!
* Servicekanon
* Vrij tennissen voor volwassenen en kinderen
* Rackets beschikbaar
* Veel spellen en prijzen!

Wil je zeker zijn van een plekje in een van de clinics, meld je dan snel aan.