Competitie 2020

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hoopt de KNLTB recht te kunnen doen aan de voor tennissers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie. We hopen dan ook dat namens Forescate zoveel mogelijk spelers zich inschrijven voor deze competitie.

Over de competitie

Net als de origineel geplande Voorjaarscompetitie 2020 bestaat deze competitie uit 7 speeldagen, tussen begin september en eind oktober. 
De exacte speeldata zijn hier te vinden:

>> Speeldata Competitie 2020
>> Download het baanschema Competitie 2020

Doe je ook mee?

Om mee te doen aan deze competitie moet je je uiterlijk voor 15 juni a.s. opgeven door middel van een e-mail naar de technische commissie.

Mocht je jouw team al hebben opgegeven voor de originele voorjaarscompetitie hoef je alleen even te bevestigen dat jouw team nog mee wil doen. Mocht je nog spelers missen, laat het even weten door middel van een e-mail en dan proberen we een goede match voor je team te vinden.

Ook als je geen team hebt maar wel graag mee wil doen kan je mailen naar de technische commissie en dan wordt er geprobeerd een leuk team voor je te vinden.

Belangrijke informatie

Op de website van de KNLTB is veel informatie te vinden over de competitie. Hieronder staan een aantal links met de belangrijkste informatie:

>> Laatste nieuws omtrent het coronavirus

>> Competitie aanbod

>> Speeldata Competitie 2020


Contact

Voor al je vragen en/of opmerkingen omtrent de competitie kunt je terecht bij de technische commissie. Deze bestaat uit Daan Parlevliet en Ralph Driessen, en is te bereiken via [email protected].