Een gezellige en sportieve familievereniging

 
Een leuk spel, beweging, samen, met jong en oud, op elk niveau. En dat het hele jaar door! Waar dat kan? Bij TV Forescate natuurlijk!

Elke dag weer komen tennissers van elke leeftijd samen op het tennispark van Forescate aan de Juliana van Stolberglaan te Voorschoten (net over het bruggetje).

Tennisvereniging Forescate, ruim 60 jaar geleden opgericht, is een echte familieverenging waar voor iedereen in het dorp wat te vinden is.

Er worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd, voor jong en oud. Zo is er het junior / senior toernooi waar oud en jong samen tegen elkaar strijden. Er zijn de clubkampioenschappen voor zowel junioren als senioren, uitwisselingen met andere clubs en je kan competitie spelen. Ook wordt elk jaar het Forescate Open georganiseerd, waar elke tennisliefhebber op zijn/haar niveau aan kan meedoen. Ook voor jeugd wordt sinds kort een jaarlijks open toernooi georganiseerd. Natuurlijk kan je ook gewoon lekker vrij spelen of trainen onder leiding van onze toptrainers!

Hoe weet je of Forescate iets voor jou is? Hieronder hebben we een paar redenen voor je op een rijtje gezet!
 
1. Je speelt graag op je eigen niveau! Bij Forescate zijn mogelijkheden voor alle niveaus. Je tennist zoveel als je wilt op eigen niveau (starters tot en met selectiespelers, oud en jong) via de ladder of de competities! In de lessen worden spelers van gelijke sterkte aan elkaar gekoppeld.
2. Je wil graag met de hele familie spelen! Dat kan! Er is voor iedereen wat wils. Met je KNLTB pas kan je altijd de baan op!
3. Je wil graag competitie spelen Speel je graag competitie? Bij Forescate kan op elk niveau competitie gespeeld worden op de vrijdagavond, zaterdag en zondag!
4. Je zoekt een tennismaatje? Gevonden! Ben je nieuw als lid en zoek je iemand om mee te spelen? Of zoek je nieuwe maatjes? Forescate helpt je samen met anderen te spelen.
5. Je bent op zoek naar gezelligheid! Bij TV Forescate is de gezelligheid altijd een belangrijk onderdeel. We hebben naast verschillende toernooien ook avonden met muziek, drank, lekker eten en veel lol! Van proeverijen tot barbecue, voor ieder wat wils!

De vereniging, dat wil zeggen het bestuur en de commissies, waaronder een zeer actieve jeugdraad, draait volledig op vrijwilligers! De trainers en niet te vergeten de groundsman zijn echter professionals. 

De club heeft de beschikking over 7 gravelbanen, 8 all weatherbanen en 1 minibaan en is het gehele jaar door open.

De vereniging telt circa 900 leden, waaronder de voormalige Nederlandse jeugdkampioenen Lodewijk en Bastiaan Weststrate.

Zoals je ziet is er veel te doen op Forescate. Kijk eens rustig verder rond op deze website en neem contact met ons op om eens te proberen of het wat voor je is. En kom uiteraard gewoon eens langs!