Tennis Alles-in-1

Kinderen optimaal plezier laten beleven in de tennissport, ongeacht leeftijd of niveau... daar gaat het om bij TV Forescate. En daarom bieden wij Tennis Alles-in-1 aan.

Wat is Tennis Alles-in-1?

Tennis Alles-in-1 is een lidmaatschap waarin contributie, tennisles, competitie en jeugdactiviteiten onderdeel zijn van één pakket. Kinderen maken dan automatisch deel uit van een trainingsgroep en een competitieteam (groen/geel deelname vrijblijvend). Zo spelen ze vaker wedstrijdjes en vinden ze gemakkelijker aansluiting bij kinderen van hetzelfde niveau. En zo zullen ze ook vaker vrij spelen met andere kinderen, gewoon voor hun plezier.

Het grote voordeel voor ouders is dat alle administratieve rompslomp uit handen wordt genomen: u kiest een pakket en wij doen de rest. Geen opgave meer voor de winter- of zomerlessen, uw kind kan makkelijker doorschuiven naar een uitdagender niveau of naar een les op een andere dag als dat beter uitkomt. Het pakket wordt per kwartaal geïncasseerd via automatische incasso. Geen omkijken meer dus!

We bieden voor kinderen in zowel de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar (Rood, Oranje of Groen) als kinderen in de leeftijdscategorie van ca. 13 t/m 17 jaar (Geel) twee pakketten aan: het Basispakket en het Pluspakket. Het belangrijkste verschil is dat kinderen die voor het Pluspakket kiezen, zowel in de zomerperiode als in de winterperiode twee keer per week les krijgen i.p.v. één keer per week én dat zij in de zomervakantie gratis inlooplessen kunnen volgen. Ook is de lesduur van de oudere kinderen (Geel) langer dan van de jongere kinderen (90 minuten i.p.v. 50 minuten per les).

Ieder kind die tennisles volgt bij Forescate, zal uit één van de pakketten kiezen. Een aantal kinderen die extra faciliteiten afneemt (bijvoorbeeld haltraining, coördinatietraining of 120 minuten les), zal per zomer- of winterseizoen nog een aparte verrekening krijgen naast het afgenomen pakket.

Meer informatie vind je in de FAQ: Tennis Alles-in-1 voor Rood, Oranje en Groen en in de FAQ: Tennis Alles-in-1 Geel

Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Tarieven

Voor de tarieven van alle pakketten klik hier