Tennis Alles-in-1

Kinderen optimaal plezier laten beleven in de tennissport, ongeacht leeftijd of niveau... daar gaat het om bij TV Forescate. En daarom bieden wij vanaf 1 april 2020 Tennis Alles-in-1 aan.

Wat is Tennis Alles-in-1?

Tennis Alles-in-1 is een lidmaatschap waarin contributie, tennisles, competitie en jeugdactiviteiten onderdeel zijn van één pakket. Kinderen maken dan automatisch deel uit van een trainingsgroep en een competitieteam Zo spelen ze vaker wedstrijdjes en vinden ze gemakkelijker aansluiting bij kinderen van hetzelfde niveau. En zo zullen ze ook vaker vrij spelen met andere kinderen, gewoon voor hun plezier.

We bieden twee pakketten aan: het Basispakket en het Pluspakket. Het belangrijkste verschil is dat kinderen die voor het Pluspakket kiezen, zowel in de zomerperiode als in de winterperiode twee keer per week les krijgen én dat zij in de zomervakantie gratis inlooplessen kunnen volgen.

Deze nieuwe lidmaatschapsvorm is er voor kinderen die Rood, Oranje of Groen speler zijn, ofwel voor alle kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Meer informatie vind je in de FAQ: Tennis Alles-in-1

Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Tennis Alles-in-1 flyer