Zin om jouw bijdrage te leveren aan de vereniging?

Zin om jouw bijdrage te leveren aan TV Forescate en nieuwe ervaringen op te doen? Dat kan!

Tennisvereniging Forescate is op zoek naar vrijwilligers die onderdeel willen zijn van een commissie of mee kunnen helpen met het organiseren van een evenement.

Jouw tennisvereniging Forescate bestaat al 65 jaar en bruist van de energie. Ons ledenaantal is de afgelopen jaren gegroeid naar nu zo’n 900 leden. Ons park ligt er prachtig bij en dat wordt alleen maar mooier met de vernieuwing van de banen en verlichting waar we mee bezig zijn. We hebben als vereniging een actief senioren én junioren ledenbestand en wij zijn, gelukkig, ondanks corona heel actief bezig met tennis. 

Hoe belangrijk zijn dan de actieve leden als vrijwilliger voor onze vereniging? 
Die zijn super belangrijk! Een kleine honderd leden – senior en junior - zijn actief voor de vereniging in diverse rollen, functies en commissies. Mede door hun actieve bijdrage zorgen zij ervoor dat wij allen kunnen genieten van het tennisspel en ons prachtige park! 

Ook jij als ervaren tennisser of misschien ben je pas net lid geworden, bent van harte welkom om actief te worden om jouw steentje bij te dragen. Over het algemeen kost het je maar een paar uurtjes in de maand!

  • Wil je nieuwe mensen leren kennen en wil je zorgen dat men het op de club het naar de zin heeft? Overweeg dan om deel te nemen aan de Bar Commissie.  
  • Vind je het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is wat er op de vereniging gebeurt en wil je uitdragen wat voor een mooie club wij zijn? Dan is de Communicatie Commissie vast iets voor jou.
  • Heb je ideeën dat het nog beter kan met de club en zie je kans om sponsors daarvoor te interesseren? Wordt dan actief binnen de Sponsor Commissie.

Daarnaast zijn er diverse andere commissies en activiteiten waaraan je een bijdrage kan leveren en nieuwe ervaringen kan opdoen. Ook wanneer je eenmalig een bijdrage zou willen leveren komen wij graag met jouw in contact.

Geïnteresseerd,  en wil je meer weten over de werkzaamheden of tijdsinvestering? Neem dan vooral contact met één van deze leden. Ze vertellen je er graag meer over!

Bouke Bakker, Bar Commissie
Xander van der Klaauw, Communicatie Commissie
Andre Bunnig, Sponsor Commissie

En natuurlijk voor algemene vragen kunt je ook terecht bij het secretariaat.

We horen graag van je, en kijken uit naar jouw betrokkenheid!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur