Gebruik teampassen

COMPETITIE-TEAMS (‘teampassen’)

Een team heeft de mogelijkheid gebruik te maken van een teampas. Elk team geeft per competitie-dag aan of ze gebruik willen maken van deze pas (liefst via een mail aan de barcommissie of anders op de competie-dag zelf). Ze leggen onderstaand systeem ook uit aan de tegenpartij, die dan ook kan beslissen hiervan gebruik te maken. Het systeem van bonnetjes opschrijven achter de bar is dus niet meer van toepassing, de teampassen zijn daarvoor in de plaats gekomen.

Uitgeven van teampas tegen inlevering KNLTB Pas
Het team dat gebruik wil maken van de betaalpas levert een huidige KNLTB-ledenpas bij de bar in. Na controle van de KNLTB Pas door de barmedewerker, overhandigt deze de teampas, waarop al een sticker geplakt is van het team (met aanvangstijdstip) door de barcommissie . Als extra controle: teampassen met een sterretje zijn bestemd voor de Forescate-teams.

Op het KNLTB Pas wordt een sticker geplakt waarop het nummer van de uitgegeven betaalpas wordt geschreven. Vervolgens wordt deze KNLTB Pas in de kassalade opgeborgen.
 
Gebruik van de teampas gedurende de dag: gewoon bij elke bestelling knop betaal gebruiken.
Bezitter(s) van de teampas kunnen gedurende de dag alle bestellingen betalen met deze pas.
Op de kassa worden consumpties aangeslagen en gekozen voor betaalmethode “KNLTBpas”, dus: producten aanslaan, druk op betaal, kies KNLB-pas, haal de pas door, druk altijd op betaal. 

Afrekenen, inleveren van teampas en teruggave KNLTB Pas via de kop Voldoen
Voor vertrek kan de bezitter van de teampas alle consumpties in één keer afrekenen, via de volgende stappen:
- Selecteer “Saldo” en haal vervolgens en voer pas in (magneetstrip rechts)
- Het te betalen bedrag wordt getoond
(- Druk (indien gewenst op ‘Dagbon’)
- Selecteer de knop “Voldoen” en haal de pas nogmaals door de kassa
- De rekening kan nu met pin (contant liever niet) betaald worden
- Controleer of de pas op 0 staat via “Saldo” en haal vervolgens de pas door de kassa

De KNLTB pas wordt weer overhandigd aan de bezitter en de teampas wordt ingenomen. De teampas mag terug in de kassa worden gedaan.