Tennisles senioren

Er zijn bij Forescate verschillende mogelijkheden voor tennislessen. De trainer zal in overleg dag en tijdstip met u afstemmen. 

Een lesuur is 50 minuten. Lessen worden gegeven in een cyclus van 10 lessen.

Meer informatie is te vinden bij lesreglement.  

 

 

Groepstrainingen (4 leerlingen)

Het niveau van de groep kan bestaan uit beginner tot vergevorderde. Het niveau van de deelnemers zal bij deze vorm van tennisles in grote lijnen gelijk moeten zijn.

Kosten groepsles: €127,50 p.p. 

 

Privé-les (1 leerling)

Deze vorm van les is vooral geschikt voor tennissers die problemen hebben bij bepaalde tennisslagen c.q. tennisspelsituaties en waarbij het gevoel aanwezig is dat dit ten koste gaat van het tennisplezier of een belemmerde factor blijkt te zijn voor een verbetering het van tennisniveau. Deze specifieke onderdelen kunnen vaak vrij snel door intensief individuele aanpak tot verbetering leiden.

Ook een beginner zal d.m.v. privé-les een “spoedcursus” ondergaan waardoor in een zeer korte tijd de grondbeginselen van het tennisspel eigen gemaakt kan worden.

Kosten privéles: €450,00. 

 

Semi-privé les (2 leerlingen)

De intentie van de deelnemers bij deze vorm van tennisles zal in grote lijnen gelijk liggen met die van privé-les. De voorwaarde hierbij is dat het niveau of lesstofintentie van beide spelers min of meer gelijk zal moeten zijn.

Kosten semi-privéles: €225,00.

 

Aanmelding

Aanmelding voor tennisles senioren kan via dit formulier.