Maak Kennis met Tennis!

Nog geen lid maar wil je graag kennis maken met tennis? Dat kan!

 

Maak Kennis met Tennis Senioren

Doe mee met de Zomer Challenge!

Niet het juiste seizoen? Ook dan kan iedereen van 18 jaar en ouder kennismaken met tennis. Meer informatie of opgeven kan via [email protected]. 

 

Maak Kennis met Tennis Jeugd

Voor slechts € 30,- kun je vijf lessen geheel vrijblijvend meedoen. In deze periode mag je ook nog met 1 ouder of met je tennismaatje onbeperkt vrij spelen op onze banen. Je hebt alleen goed schoeisel nodig (sportschoenen zonder noppen), een tennisracket krijgt je in bruikleen van Forescate. 

Regelmatig start er een nieuwe reeks lessen. Instromen kan het hele jaar door op elk niveau.

 

De nieuwe serie Maak Kennis met Tennis voor de jeugd gaat op 28 oktober 2020 van start. 

  • Data: woensdag 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november.
  • Tijden: Op alle dagen van 15.10 - 16.00 uur.
  • Trainers: Jan Jaap Overgaauw en Robbie Tetteroo

Inschrijven kan tot uiterlijk 21 oktober via dit formulier. Wees er snel bij, want er kunnen maar maximaal 20 kinderen meedoen.

Helaas zitten onze groepen voor de reeks van 28 oktober vol! Neem contact op met jeugd@forescate.nl en wij kijken naar de mogelijkheden. Zodra er data voor een nieuwe reeks bekend zijn, publiceren wij dit op de website.

Tot op de baan! 

NB. Maak Kennis met Tennis heeft als doel te ervaren of uw kind tennis leuk vindt, zonder verplichtingen. Deelname is per kind 1x mogelijk. Het is niet de bedoeling gebruik te maken van Maak Kennis met Tennis als vervanging van een lidmaatschap.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag! Stuur dan een mailtje naar jeugd@forescate.nl.