Maak Kennis met Tennis!

 

Op dit deel van de website wordt gepubliceerd wanneer de nieuwe reeks 'Maak Kennis met Tennis' voor de jeugd van start gaat. Op dit moment zitten alle trainingsgroepen vol en wordt er in 2022 geen maak kennis met tennis georganiseerd.

 

Nog geen lid maar wil je graag kennis maken met tennis? Dat kan!

 

Maak Kennis met Tennis Senioren

Doe mee met de Zomer challenge!

Niet het juiste seizoen? Ook dan kan iedereen van 18 jaar en ouder kennismaken met tennis. Meer informatie over het aanmelden en afmelden vindt u hier. Klik hier voor meer informatie over de contributie. Voor meer informatie of opgeven kunt u ook contact opnemen via [email protected]. 

 

Maak Kennis met Tennis Jeugd

Voor slechts € 20,- kun je drie lessen geheel vrijblijvend meedoen. In deze periode mag je ook nog met 1 ouder of met je tennismaatje onbeperkt vrij spelen op onze banen. Je hebt alleen goed schoeisel nodig (sportschoenen zonder noppen), een tennisracket krijgt je in bruikleen van Forescate. 

Voor meer informatie over over tennislessen voor de jeugd, kijkt u dan hier.

 

NB. Maak Kennis met Tennis heeft als doel te ervaren of uw kind tennis leuk vindt, zonder verplichtingen. Deelname is per kind 1x mogelijk. Het is niet de bedoeling gebruik te maken van Maak Kennis met Tennis als vervanging van een lidmaatschap.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag! Stuur dan een mailtje naar [email protected].