Padel op Forescate een stap dichterbij!

08 juni 2024


Na een proces dat in 2021 gestart is hebben we nu eindelijk juridische zekerheid rond de bouw van drie padelbanen. De omgevingsvergunning is verleend en na de afgewezen bezwaren is er geen beroep meer ingediend. Dit betekent dat we nu vervolgstappen gaan nemen en de Padel commissie weer aan de slag gaat.

Als eerste zal er een grondonderzoek gedaan moeten worden, zodat we exact duidelijk krijgen wat de kosten van de bouw gaan zijn. De huidige tennisbaan ligt namelijk op een moeilijk stuk grond op de grens tussen zand en veengrond. Daarna kunnen we opnieuw offertes op gaan vragen. Vervolgens zal het complete plan, inclusief plan voor financiering naar de vereniging gebracht worden. Daarvoor gaan we na de zomervakantie weer een informatieavond en een speciale ALV organiseren. De precieze data volgen zo snel mogelijk.

Komende maand zullen we een extra nieuwsbrief over Padel uitsturen, waarin ook meer informatie wordt gegeven over hoe leden kunnen helpen bij de realisatie van Padel op Forescate. Voor nu willen we graag nog onze oude voorzitter Lex bedanken voor zijn tomeloze inzet en vasthoudendheid in dit langdurige proces.

Nieuwscategorieën