Voorjaarscompetitie 2024

Inmiddels wordt het alweer tijd om vooruit te kijken naar de voorjaarscompetitie 2024. Deze competitie start in week 14/15 en aanmelden voor deze competitie is nu mogelijk. Deze aanmelding sluit eind december. Meer informatie over de competitie zoals uitleg, het aanbod en de speeldagen is te vinden op:

>> Competitie informatie

Doe je ook mee?

Om mee te doen aan deze competitie moet je je uiterlijk voor 25 december a.s. opgeven door middel van e-mail naar de technische commissie.

Mocht je nog spelers missen, laat het even weten door middel van een e-mail en dan proberen we een goede match voor je team te vinden.

Ook als je geen team hebt maar wel graag mee wil doen kan je mailen naar de technische commissie en dan wordt er geprobeerd een leuk team voor je te vinden.

8&9 Tennis

Ben jij net begonnen met tennis? Speel je regelmatig met en tegen je vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het spelen van wedstrijden? Dan is 8&9 Tennis echt iets voor jou!

Kijk hier voor meer informatie.


Contact

Voor al je vragen en/of opmerkingen omtrent de competitie kunt je terecht bij de technische commissie. Deze bestaat uit Daan Parlevliet, Ralph Driessen en Tim van Tol, en is te bereiken via [email protected].